26. Gym festival -Trnava

Nakon četverodnevnih napornih priprema u Nacionalnom gimnstičkom centru Aton u Nedelišću naše gimnastičarke otputovale su za Trnavu (SVK) gdje je održan tradicionalni 26.Gym festival. Na turniru su nastupile gimnastičarke iz devet zemalja: Austrije, Slovačke, Rumunije, Rusije, Češke, Sjedinjenih Američkih Država (sjeverna Carolina), Poljske, Uzbekistana i Hrvatske.

Turnir je bio za uzraste Seniorki i juniorki ((bodovanje u višeboju i finale po spravama), te za mlađe uzraste (2000.- 2004.) samo  višebojsko i ekipno bodovanje  (2 gimnastičarke su ekipa). Iz našeg kluba nastupile su : Božanić, Znaor, Ivančević i Marinović. Kao gošće našeg kluba nastupile su Jana Vrsalović iz GK Rijeka i Stela Petran iz GK MZM Čakovec. Turnir je bio veoma jak  natjecale su se  poznata imena iz svijeta gimnastike Chusovitina, Pavlova, Homolova i druge.
Neše djevojčice nisu se najbolje snašle u toj atmosferi jer očito im je nedostajalo koncentracije, dokaz tome je  niz padova sa grede i ruča., Ivančević je imala čak 6 padova (4 greda+2 ruče); Božanić 5 padova, Znaor 3, Marinović 1.. Ni naše gošće nisu bile bez padova, te se nije mogao očekivati bolji plasman. Na 21. mjesto plasirala se Vrsalović, 22. je Božanić, 23. Marinović 27. Znaor i 28. Ivančević. U seniorkama Petran je pala 3 puta sa grede i zauzela 22. jesto. Ovo je bilo zadnje natjecanje u prvom polugodištu, te našim gimnastičarkama nakon kratke pauze predstoji dosta rada preko ljeta kako bi stabilizirali izvođenje vježbi i savladale nove elemente, te tako u drugom dijelu sezone pokazale bolje rezultate od ovih današnjih.