Upisi u članstvo

Poštovani,
upisi u članstvo grupa za vježbanje kluba vrše se on line putem linka:  https://itsport.hr/app/gkmarjan/register

Prethodno pogledajte/prihvatite OPĆE UVJETE ČLANSTVA

Pravila privatnosti – GDPR

Dobro došli u GK Marjan!

 

Postupak upisa

  1. prihvaćate PRAVILA PRIVATNOSTI
  2. prihvaćate OPĆI UVJETI ČLANSTVA U GRUPAMA ZA VJEŽBANJE 2023/204
  3. pristupate proceduri upisa putem linka: https://itsport.hr/app/gkmarjan/register

Prilikom upisa pazite na odabir grupe te na točnost podataka koje upisujete zbog ispravne evidencije!

Nakon što ste završili upisni proces, dobit ćete na mail pristupnicu s uplatnicom. Plaćena upisnina i članarina omogućuju pristup članstvu i treningu.

Ako ne možete pristupiti upisu znači da je grupa popunjena i zatvorena pa morate uputiti mail s zahtjevom na pristup listi čekanja. Pozvati ćemo Vas čim se uprazni mjesto.

INFORMACIJE ZA UPIS možete dobiti na mob. 095 919 1384
Ili mailom: gkmarjan@gmail.com

 

Najčešća pitanja i odgovori

1) Kako izvršiti upis?
Da bi se upisali trebate otići na web stranicu www.gkmarjan.hr, potražiti UPISI, potom pročitati GDPR uvjete privatnosti i Opće uvjete članstva. Upisom prihvaćate obje kategorije i pravila ponašanja. Potom klikom na link obavljate upisnu proceduru. Treba paziti da izaberete grupu za vježbanje koju ste dogovorili i da sve informacije budu točno unesene jer pomoću njih stupamo dalje u kontakt s Vama za bilo koje pitanje u vezi Vašeg djeteta/štićenika.

2) Kako ću izvršiti plaćanje upisnine i članarine?
Svatko tko je obavio upisnu proceduru dobiti će povratno mail s uplatnicom i pristupnicom. Pristupnicu treba potpisati i poslati mailom na gkmarjan@gmail.com
Plaćanje treba vršiti prema uplatnici na kojoj se nalaze registracijski broj pomoću kojih povezujemo člana grupe za vježbanje s uplatom.

3) Što ako se članu ne svidi gimnastika i želi se ispisati?
U tom slučaju treba uputiti mail na gkmarjan@gmail.com i sukladno općim uvjetima članstva biti će ispisano. Ukoliko se ispis izvrši na početku mjeseca -najkasnije do 5. u mjesecu a član nije pristupio ni jednom treningu tog mjeseca, ispis će se izvršiti odmah i članarina se u tom slučaju ne plaća. Ukoliko se član ispisuje tijekom mjeseca i pristupio je makar jednom treningu, ispis će se izvršiti s zadnjim datumom mjeseca u kojem se ispisuje. Taj mjesec član se zadužuje za članarinu.

4) Da li se plaća puna mjesečna članarina u slučaju neredovitih dolazaka?
U slučaju neredovitih dolazaka na treninge član grupe za vježbanje plaća punu članarinu. Treninzi ne funkcioniraju prema satnici nego prema članarini. Dokle je god status članstva grupe za vježbanje, članarina je zaduženje u skladu sa preuzetim uvjetima članstva grupe za vježbanje.

5) Postoji li mogućnost nadoknade treninga, odnosno dolaska u drugu grupu uslijed izostanka?
Ne postoji mogućnost nadoknade jer su grupe striktno određene.

6) Da li je potrebno javiti ako član ne dolazi na trening?
Naravno! Ako član izostane više od jednog treninga, u redu je obavijestiti trenera/icu o razlozima.

7) Kako se plaća članarina?
Članarina se plaća putem uplatnice na IBAN žiro računa kluba. Članarinu je potrebno platiti do 15. og u mjesecu za tekući mjesec. U slučaju kašnjenja biti će poslana posebna uplatnica s dugovanjem za zakasninu. Sve je naznačeno u općim uvjetima članstva koji se upisom prihvaćaju.

8) Da li je moguće da moje dijete trenira više puta tjedno ili individualno?
Nama kao gimnastičkom klubu je u interesu od svakog djeteta napraviti kvalitetnog gimnastičara/ku. Treneri prate djecu i obavljaju selekciju prema njihovim procjenama i parametrima. Ukoliko dijete bude odabrano za selekciju, treneri će kontaktirati roditelje i izložiti im daljnji plan rada. Za selekciju trebaju biti suglasni dijete, treneri i roditelji. Što se tiče individualnog rada (1:1) u našem klubu ga ne prakticiramo osim što se radi u malim grupama selekcije koje rade po posebnim programima.

9) Kako se pripremiti za trening – što odjenuti?
Za trening treba odjenuti pamučnu laganu odjeću: djevojčice mogu imati triko i čarapice, ili pamučne tajice i pamučnu majicu kratkih rukava te čarapice. Kosu obavezno splesti da ne pada na lice za vrijeme rada i da ne smeta trenerima pri asistencijama. Hulahopke ne dolaze u obzir, kao ni trenerke! Ne dolaziti na trening s nakitom zbog sigurnosti djeteta!
Dječacima treba odjenuti kratke hlačice i majicu kratkih rukava te čarapice. Trenerke ne dolaze u obzir!
Dvorana je grijana, toplo je a trening traje 60 minuta bez zaustavljanja pa se djeca oznoje.
Potrebno im je pripremiti malu bočicu s vodom koja će biti označena i na njoj treba napisati ime i prezime.

10) Kada treba doći na trening?
Svakako treba voditi računa da se ne kasni na trening jer u tom slučaju se kasni s programom što nije dobro ni za člana ni za grupu. Potrebno je doći barem pet minuta prije početka treninga, pripremiti se i čekati trenere koji će ih povesti u dvoranu. Priprema se obavlja u svlačionici a nikako ne u dvorani.

11) Kada treba preuzeti člana s treninga?
Svakako treba doći na vrijeme dok će član čekati roditelje u svlačionici. Voditi računa da se ne kasni jer treneri ne mogu čekati u svlačionici budući da započinju trening s drugom grupom.

12) Zašto je važna informacija o zdravstvenom stanju člana?
Ukoliko član ima utvrđene zdravstvene probleme ili dijagnozu koja može predstavljati opasnost i ugrozu u sportskom radu, treneri i uprava kluba moraju biti s tim upoznati kako bi adekvatno mogli reagirati u slučaju da se problem pokaže za vrijeme treninga. U slučaju medicinske indikacije potrebna je suglasnost liječnika da se član može baviti gimnastičkim sportom.

13) Kakav je princip treninga u grupi Roditelj i dijete?
Ovaj trening namijenjen je najmlađem uzrastu od 3 do 5 godina. Roditelji su prisutni na treningu i asistiraju djetetu prema vodstvu trenera. I roditelj i dijete trebaju biti odjeveni za trening u sportskoj odjeći (veza pitanje pod rednim brojem 8) te imati bocu s vodom. Priprema za trening se obavlja u svlačionici, važno je ne kasniti na trening jer se na taj način ometa grupa.

14) Zašto treba ostati kući u slučaju oboljenja?
Ukoliko primijetite znakove oboljenja (temperatura, kašalj, osip, mučnina, proljev….) uputno je ostati kući kako se ne bi ugrozilo vlastito zdravlje i zdravlje drugih.
Ukoliko treneri primijete znakove oboljenja ili da se član loše osijeća, pozvati će roditelje da dođu po člana.
Vrlo je važno obavijestiti klub o kakvom oboljenju je riječ jer u tom slučaju klub može poduzeti mjere za sprječavanje daljnjeg širenja bolesti.

15) Kad se član izdvaja u selekciju?
Član se izdvaja u selekciju nakon što treneri prema svojim kriterijima i parametrima procijene da je prisutna sposobnost za posebne gimnastičke programe. Ovo je isključivo procjena i odluka trenera koji će potom obavijestiti roditelje i ponuditi daljnji plan rada.

16) Zašto se preporučuje osiguranje?
Sport je intenzivna tjelesna aktivnost prilikom koje se mogu dogoditi ozljede. Svakako se preporučuje ugovoriti individualno osiguranje od ozljeda kod osiguravajuće kuće po vlastitom izboru i u odabranom obimu.