3.BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR – ŠC BAZENI POLJUD

MARJAN OSVOJIO DRUGO MJESTO NA TURNIRU!!!

Sigurno se pitate kakve veze imaju gimnastika i mali nogomet!
U četvrtak, 29.12. u ŠC Bazeni Poljud održano je veliko finale 3. BOŽIĆNOG MALONOGOMETNOG TURNIRA u organizaciji Sport Caffe-a i barba Kaže, i to između ekipa hrvača i GK Marjan.
Ekipu GK Marjan sačinjavali su treneri, roditelji gimnastičara i gimnastičarki i najbliži prijatelji kluba: Ivo Borozan, Miro Končarević, Vlado Ilić, Mate Baturina, Petar Bilobrk, Vedran Kovačić, Zlatko Ivančević,Zlatko Krivošija, Jakov Božanić, Matko Mijić, Ivica Vrandečić, Siniša Hrga.
Marjanova momčad, iako nešto starija od ostalih, do finala je došla velikim pobjedama, ali je konačnu pobjedu prepustila mladim, stasitim hrvačima koji su “prošvercali” tri prava pravcata nogometaša i narušivši princip amaterizma i jake volje, oduzela pobjednički pehar izvrsnim gimnastičarima.
Gimnastičare su sa tribina bodrili mlađi članovi GK Marjan koji nisu štedjeli grlo,transparente a ni glasne pohvale i za protivničke dobre poteze.
Proslava nakon turnira se nastavila do kasnih večernjih sati uz Enkovu spizu, karaoke pjevanja sportaša i izvrsnu zabavu.
Čestitke Kaži na organizaciji i jedva čekamo sljedeći turnir do kojeg treba uvesti pravila o amaterskim nogometašima.
Čestitamo Marjanovim trenerima, tatama i prijateljima koji su opravdali ime GK Marjan!