8.otvoreno prvenstvo Splita-turnir Sv.Duje

U čast dana grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duje naš klub organizirao je 8.turnir Sv.Duje. Na turniru je nastupilo 7 klubova iz Hrvatske i 2 kluba iz BiH što je turniru dalo i međunarodni karakter. Nastupilo je ukupno stodvadesettroje gimnasičara-ki (38 MSG – 85 ŽSG) iz klubova: GK Dišpet-Ši, GK Split, GK Salto-Solin, GK Salto-Zadar, GK Sinj, GK Novi Zagreb, GK Spartak-Banja Luka, ZSD Libertas-Mostar i GK Marjan.

Iz našeg kluba medalje su osvojili: C ml.kadeti 2.mj F.Sučić; C kadeti 1.mj F.Vardić, 2.mj L.Šain; C kadetkinje 1.mj Z.Marinović; B ml.kadetkinje 1.mj L.Krnić, 2.mj E.Veglia; B kadetkinje 1.mj A.Mladar, 3.mj A.Marinović; B ml.juniorke 1.mj K.Brnada, 3.mj K.Žepek; B juniorke 2.mj A.Pisac; B seniorke 1.mj M.Marinović. U ekipnom dijelu natjecanja 1.mj u B ml.juniorkama, 1.mj C kadetkinje, i 2.mj C ml.kadeti.
Natjecanje je proteklo u najboljem redu bez ikakvih ozljeda, a nije bilo ni nikakvih primjedbi od strane klubova. Svi natjecatelji dobili su diplome, a osvajači trofeja medalje i za ekipni dio natjecanja pehare. Prva trojica u svakoj kategoriji dobili su i prigodne poklone našeg donatora Splitske Banke, a natjecanje je zasladio krafnama, donator Pekarnica Babić. Čestitke osvajačima trofeja.