Ani Ðerek četvrto mjesto

Na upravo završenom međunarodnom turniru za juniorke 11. Zelena Jama Open koji se održao u Ljubljani nastupilo je ukupno 61 gimnastičarki iz osam zemalja. Natjecanje je bilo ekipnog (2+1 ) i pojedinačnog karaktera, a sudjelovalo su 24 ekipe iz Slovenije, Švedske, Austrije, Italije, Izraela, Češke, Slovačke i Hrvatske.

Među nacionalnim ekipama našle su se i dvije juniorske ekipe iz naše zemlje CRO 1 ( A. Ðerek, A.Poščić i P.Furač)  i CRO 2 (D.Kranželić, J.Vrsalović i A.Capić).  Ekipa CRO 1 zauzela je četvrto mjesto, a CRO 2 osmo mjesto. Najuspješnija naša pojedinka bila je Ana Ðerek koja je zauzela visoko 4.mjesto sa osvojenih 48.500 bodova, dobivši najvišu ocjenu na preskoku 14.150.
Na ovom natjecanju nastupila je i ekipa našeg kluba u sastavu: M.Marinović, M.Božanić i Mia Ivančević. Ekipa kluba osvojila je 14.mjesto. Bilo je dosta padova zahvaljujući tremi ,jer je nekima ovo bio tek drugi međunarodni nastup, a i bile su među najmlađima na turniru. Treba spomenuti da je nastupila i naša V. Znaor ali je posuđena ekipi Karlovca.  Ivančević je trebala nastupiti za nacionalnu ekipu , ali je zbog viroze glavna trenerica reprezentacije zamjenila s Antonijom Capić. Najbolja u ekipi našeg kluba bila je Marina Božanić koja je natjecanje završila na 35.mjestu sa osvojenih 41.550 bodova. M.Marinović je zauzela 38.mjesto , Ivančević  52. mjesto 36,200 b.