Ðerek i Koljanin zlatne

U Nedelišću je održano 22.višebojsko, pojedinačno i ekipno prvenstvo RH za uzraste juniora-ki i seniora-ki. Sjajne rezultate ostvarili su naši natjecatelji-ke. Ana Ðerek osvojila je u seniorskoj konkurenciji četiri zlatne medalje i to u višeboju, preskoku, ručama i na tl. Na gredi zlato je osvojila Karmen Koljanin. Sva zlata došla su u GK Marjan i ono u ekipnoj konkurenciji osvojle su naše seniorke , a u ekipi je pored Ane i Karmen još bila i Dina Masir.

Vesele nas rezultati Karmen kojoj je ovo bio prvi višebojski nastup nakon više od godinu dana pauze. I Dini Madir je ovo bio prvi nastup nakon duže pauze zbog ozljede ramena.
U juniorskoj konkurenciji također smo uzeli medalje. Tako je Duje Madir osvojio šest brončanih medalja, jedino je na parteru ostao bez medalje. Juniorka Mia Ivančević osvojila je srebro na preskoku i broncu na ručama. Veoma smo zadovoljni učincima naših natjecatelja-ki jer od njih pet svi su se okitili medaljama. Čestitke idu i trenerima Magdi, Miru i Ivi. Uspiješno je otpočeo nastavak sezone. Bravo