Đerek,Šučur, Brnada i Sommer prvaci

U Nedelišću je održano 25.DP za muškarce i žene, te ujedno i 16. finale kupa za B program i 13. finale za C program za 2016.godinu. Nastupilo je preko 420 gimnastičara i gimnastičarki. Državno prvensto održavalo se u ŽSG za sve uzraste dok je za MSG natjecanje bilo za mlađe kategorije jer su seniori i juniori natjecanje već imali u lipnju mjesecu. Za naš klub ovo je bilo uspješno natjecanje za sve naše natjecatelje-ice. U gotovo svim kategorijama u kojima smo imali predstavnike-ce osvojili smo poneku medalju kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji.

Treba istači osvajače zlata: C mlađi kadeti Lovre Šučur; A kadeti zlato na preskoku i parteru Lee Madoox Sommer; A mlađe juniorke Korina Brnada zlato na svim spravama i A seniorke Ana Đerek na gredi i tlu.
Srebrnim medaljama okitili su se C kadet Filip Vardić, C kadetkinje Marta Cvitanović;
Brončane medalje osvojili su B seniorke Marieta Marinović , A kadetkinja Antea Ercegović na tlu; A seniorke Dina Madir na ručama.
Ekipno 1.mj C kadetkinje (Sučić, Juradin, Bulić, Zaikina, Vlah, Cvitanović; C kadeti (F.Sučić, Vardić, B.Juradin, L.Šain); A kadetkinje (Ercegović, Strinić, Mladar); Ekipno 2.mjesto B kadetkinje (Krnić, Z.Marinović, Bratim). U C ml. kadetima nastupili su još: L.Karlović (4.mj) i Duje Bukša Njegovan (12.mj)
Čestitke na još jednom vrlo dobro odrađenom natjecanju i osvojenim medaljama.