Djeca i roditelji

Nakon ljetne pauze ponovno kreče program “djeca i roditelji”. Prvi trening održati će se u subotu 10.rujna sa početkom u 18,00 sati. Roditeljima ovu prvu subotu rada poteškoće prilikom dolaska u Poljud može izazvati nogometna utakmica između Hajduka i Dinama. Ipak se nadamo da će svi raniji polaznici i novo zainteresirani uspijeti doči na trening.

RODITELJ I DIJETEU ovom jedinstvenom programu djeca od "pelenaša" do predškolaca, uz pratnju roditelja zajedno sa stručnim trenerom savladavaju osnovne vježbe prilagođene njihovoj dobi i uzrastu, upoznaju se sa gimnastičkim spravama i prvim kretnjama. Skokovi, preče, ruče, mini poligon, sanduk, greda, kolut naprijed, kolut nazad … sve to zabavlja djecu, ali sve više i roditelje.

Ovo je prvi korak ulaska u svijet gimnastike koji će predstavljati izvrsni pripremu za naknadno samostalno uključivanje u napredni program. Što se dijete ranije uključi u vježbanje, imati će dobrobiti od toga koje će se eksponencijalno povećavati jer su prvih 5 godina za djecu izuzetno važan period života, na svim nivoima njihova funkcioniranja. Mjesta još ima, stoga poziv svima – javite nam se i priključite programu "Dijete i roditelj".