Gimnastička bajka 19.6.2016.

Prošle nedjelje, na vanjskom bazenu u Poljudu, u lijepom ambijentu caffe bara Vanilla dogodila se čarobna gimnastička bajka GK Marjan.

U svojoj punoljetnosti, klub je svečano i s dubokim poštovanjem ispratio Tinu Erceg u natjecateljsku “mirovinu”, Ani Đerek poželio sretan put u Rio, na treće olimpijske igre kluba za redom i dao joj punu kutiju primjeraka te večeri promovirane knjige za djecu Gimnastička priča Zlatna vila da ih ponese u svijet.
Knjiga za djecu Gimnastička priča Zlatna vila nastala je iz pera autorice Deni Borozan koja je ispričala život jednog sportaša i put prema olimpijskim igrama ističući glavni lik djevojčicu Tee ( Tinu Erceg), majku Aai ( Tininu majku Anđu Erceg) , trenericu Mai ( Magdu Ilić) i trenera Mee ( Miroslava Končarevića) dajući im i putovnicu u svijet jer je knjiga prevedena i na engleski jezik.
Sanjive ilustracije priredila nam je Natalia Borčić, prijevode su napravile Anči Borozan i Caroline Larson, dizajn Nelija Rudolfi, a sve je uredila Herci Ganza.
Fešta je prkosila kiši, upotpunjena glasom operne pjevačice Marije Buzdovačić koja je otvorila događaj sa “Daleko me biser mora” , nastavila se plesom u vodi gošći KSP Dolfina, dok su gimnastičarke i gimnastičari Marjana izvodili svoje točke uz “O kućo mala”, “Splitski ples”, “Ero s onoga svijeta”.
Gimnastička bajka se nastavlja….