Mali Božić – GK Marjan

Već tradicionalno pred Božićne blagdane naš klub organizirao je gimnastičku reviju gdje smo pred prepunim tribinama prikazali rad kluba uz nastup svih naših članova. Reviju smo otvorili plesnom točkom uz muziku I.Tijardović s kombinacijom „gangnam stila“, a zatim su uslijedili naši „bebači“ grupa djece uzrasta od 2 godine, koji treniraju uz pratnju roditelja i naravno pobrali veliki aplauz.

Slijedile su ostale grupe djevojčica i dječaka, a nije naravno izostao ni onaj profesionalni dio gimnastike koji su prikazali naši natjecatelji-natjecateljice, te gosti Mario Možnik i Marko Brez. Oni su kao i naša dvostruka olimpijka Tina Erceg pokazali kako izgleda ona vrhunska gimnastika. Bilo je tu svega, gimnasticiranja na spravama, valcera i naravno na kraju akrobatike kao šlag na torti.
Reviji su nazočili i ugledni gosti, dogradonačelnica Anđelka Visković, predsjednik Splitskog Saveza Športova Igor Boraska, savjetnik gradonačelnika zadužen za sport Ivan Veštić i brojni prijatelji i simpatizeri kluba. Najmlađe je razveselio, dolazak Djeda Božićnjaka koji je opkoljen dječicom jedva uspio podijeliti čokoladne poklončiće. Bio je ovo još jedan po reakcijama prisutnih uspješno izveden devedeset minutni program.
Veliko hvala svima! Djeci,roditeljima, trenerima, prijateljima gimnastike, gostima – svima koji su večeras na bilo koji način bili dio naše božićne čarolije.