Počela natjecanja za Kup RH

U organizaciji GK Dišpet u Šibeniku je održano 1.kolo kupa RH regije jug na kojem je nastupilo 132 natjecatelja-ki (90 u ZSG i 42 u MSG). Gimnastičari i gimnastičarke su iz osam klubova regije: Dišpet-Ši, Salto-Solin, Salto-ZD, Kaštela, Dubrovnik, Sinj, Marjan-St i Split-St. U ovom prvom kolu za kup RH naši članovi su ponovno kao i puno puta dosada ostvarili izvrsne rezultate.

U konkurenciji muškaraca kategorija C-mlađi kadeti prvo mjesto zauzeo je FRANO SUČIĆ, a drugo LUKA ŠAIN. U konkurenciji C kadeta 1.mj osvojio je LEE MADDOX SOMMER, drugi je bio FILIP VARDIĆ, a treći GORAN KOVAČIĆ. U ovoj konkurenciji i ekipno smo zauzeli prvo mjesto, a u ekipi su još bili: Marin Baturina (4.mj), Kaja Bajrić (7.mj) i M.Momčilović (8.mj). U ženskom natjecanju , u C mlađim kadetkinjama 1.mj osvaja LARA KRNIĆ, druga je TINA BRATIM, treća ARIANA MARINOVIĆ.  I u ovoj kategoriji osvajamo ekipno prvo mjesto, a u ekipi su još nastupile Katerina Strinić (4.mj), Elena Veglia (5.mj), Zara Marinović (10.mj), a nastupila je kao pojedinka i Magdalena Grizelj (8.mj). U C kadetkinjama MAŠA BABIĆ osvojila je srebro, a u kategoriji C seniorki zlato je osvojila ANNA KROLO.

Čestitamo našim gimnastičarima i gimnastičarkama na ostvarenim rezultatima. Sljedeće nedjelje u Splitu će se održati natjecanje prvog kola za B program i nadamo se da ćemo i tu biti uspješni.