Prva mjesta Sučić, Zaikina i Krnić

U organizaciji GK Split održano je 2.kolo kupa regije jug u MŽSG. Nastupilo je devet klubova sa ukupno 195 natjecatelja-ki – 160 u ŽSG i 35 u MSG. Naši natjecatelji osvojili su u pojedinačnoj konkurenciji tri 1.mjesta, dva 2.mjesta i dva 3.mjesta.

Ekipno smo osvojili tri 1.mjesta i jedno 2.mjesto. Prvakinje u svojim kategorijama su Anna Zaikina i Lara Krnić, te Frano Sučić u muškoj konkurenciji. Druga mjesta osvojili su Anica Mladar i Luka Šain. Treča mjesta osvojili su Tina Bratim i Gala Juradin. Ekipa C-kadetkinja osvojila je prvo mjesto u sastavu: Zaikina (1), G.Juradin (3), S.Vlah (4), T.Končarević (16), L.Grgurinović (17), L.Čikotić (28) i T.Krvavica (32). Ekipa A-ml kadeti 1.mjesto u sastavu: L.Karlović (4), D.Bukša Njegovan (5), Š.Vukasović (6) i K.Pejović (10). U kat B-ml.juniorke prvo mjesto osvojile su:L.Krnić (1), A.Mladar (2), T.Bratim (3) i Z.Marinović (5). U kat B-kadetkinje 2.mjesto osvojile su: L.Bulić (4), M.Cvitanović (5), i N.Sučić (6). U kategoriji B-juniorke nastupila je K.Žepek i osvojila 4.mjesto.
Bio je ovo jedan naporan vikend koji smo ipak veselo završili uz roštilj i igru ,te raspremanje i spremanje dvorane. Ovaj put čestitke osvajačima medalja i jedno veliko HVALA roditeljima koji su nam pomagali da se u posao obavi u vrlo kratkom roku. Rezultati će biti na linku Natjecanja uskoro kada se uklone uočene pogreške.