Sjajni rezultati na DP i ZKH

Proteklog vikenda u Nedelišću se održalo 28. Prvenstvo RH za mlađe kategorije i 19./16. Završnica Kupa RH za B i C program-višeboj . U natjecanjima je sudjelovalo preko 460 gimnastičara-ki,  a iz našeg kluba nastupile su 22 gimnastičarke  i 7 gimnastičara koji su ostvarili dobre rezultate. U A programu u natjecanju za DP u kategoriji mlađe juniorke Katerina Strinić osvojila je 1. mjesto pojedinačno; u kat. kadetkinja ekipa u sastavu  E.Pandža, M. Bezer i L.Bulić osvojila je 2.mjesto.

U B programu u Kup natjecanju kategorija juniorke Anica Mladar osvojila je 1.mjesto, a ekipa juniorki u kojoj su pored Anice nastupile i Ž.Radić(12), T.Bratim (11)i N.Marasović Rossi (7), osvojila je Kup RH. U B programu mlađe kadetkinje sudjelovale su : M.Kuzmanić (7), L.Čikotić (11), A.Rožić((19) i T.Končarević(25). U B programu kat. kadetkinje 2.mjesto ekipno osvojile su : N.Sučić(6), G.Juradin(8), S.Vlah(10) i L.Grgurinović(16)

U B programu u muškoj konkurenciji B kadeta Lovre Šućur osvaja 1.mjesto, a L.Karlović je 3.  i ekipa kadeta je prva (u ekipi je još bio L.Šain ). U C programu žene u kat.kadetkinje Lucija Jurač osvojila je 3.mjesto, a ekipa je za 0,1 bod je izgubila prvo mjesto:  E.Čikotić(8), R.Rosandić(12),  I.Fredotović(14), S.Miličević(15) i T.Višić(18).

U A Univerzalnoj kat. – dječaci nastupili su : A.Raić(7) i M.Vlaisavljević(5); u A Univerzalnoj kat. – mlađi kadeti: J.Juradin (27),  F.Jeličić(37). Čestitamo svima na izborenom sudjelovanju, a posebno osvajačima trofeja i naravno trenerima: M.Ilić, V.Ilić, M.Končarević i H.Ivančević.