Uspješan završetak sezone

Na međunarodnom turniru “Krstić & Dželatović” koji se održao 18. i 19. Prosinca u Novom Sadu (SRB) naši natjecatelji -ke ostvarili su odlične rezultate.

 U ženskom dijelu natjecanja u uzrastu od 8-10 godina Marina Božanić osvojila je srebro na parteru, u uzrastu od 11-12 godina Karmen Koljanin zauzela je četvrto mjesto, a najuspješnija je bila Dina Madir u uzrastu 13-15 godina . Osvojila je zlata u višeboju, preskoku, gredi i parteru, a srebro na ručama. Dina je dobila i posebno priznanje za najveću dobivenu ocjenu u ženskom dijelu natjecanja. I u muškom dijelu natjecanja imali smo uspjeha. Lovre Jukić je osvojio tri medalje u uzrastu od 8-10 godina , srebro na parteru, a broncu u višeboju i na preskoku. Duje Madir osvojio je zlatnu medalju za vježbu na parteru, a srebro je zaslužio na preskoku. Ukupno smo osvojili 11 medalja što dosada nismo osvojili na niti jednom međunarodnom turniru na kojem smo nastupali svih prethodnih godina. Medalje su osvojene u jakoj konkurenciji natjecatelja iz: Austrije, Rumunije, Mađarske, Bugarske, Južne Afrike, Slovenije, Makedonije, Srbije, Finske, Portugala i naravno natjecatelja iz Hrvatske.
Na turniru je na parteru sudio Borozan, dok je gredu sudila Sunčica Delaš Kalinski , treneri su bili Magda Ilić i Vladimir Ilić. Zahvalu i čestitke upućujemo domaćinu "Sokolskom društvu Vojvodina", koji je vrlo dobro organizirao turnir i učinio sve da nam boravak bude ugodan. Domaćini su ovim turnirom proslavili i 105 godina gimnastike u Novom Sadu.