Zlatne medalje za Šućur Lovru, Višić Tonku i Rožić Anju

U dvorani Gradski vrt završeno je pojedinačno Prvenstvo Hrvatske kojemu je posljednja tri dana domaćin bio Gimnastičko društvo Osijek-Žito.

Prvog dana natjecanje se održalo u Apsolutnom programu ŽSG, a od naših nastupile su  Mia Bezer i Gala Juradin u konkurenciji juniorki. Mia je osvojila 3. mjesto na preskoku Dok je Gala u svom prvom nastupu na PH u AP zauzela 6. mjesto preskok. Pokušaj da izvede dupli salto na tlu nije uspio.

U muškom  Apsolutnom programu po prvi put je u konkurenciji mlađih juniora nastupio i to vrlo uspiješno Lovre Šućur, osvojio je 1.mjesto na preskoku i 3. mjesto na parteru.

Drugog dana natjecanja u ženskom slobodnom programu Ponovno je nastupila Gala i plasirala se na 4.mjesto u višeboju.

Treči dan natjecanja bio je za natjecateljke obaveznog programa i tu smo ostvarili zapažene rezultate

Kod mlađih juniorki sve tri višebojske medalje otišle su u Split Gimnastičkom klubu Marjan – zlatna u Kupu je Anja Rožić (62.666), srebrna Ena Čikotić, brončana Marija Pivčević, a djevojke su Marjanu donijele i ekipni naslov (250.063). pored osvajačica medalja u ekipi su bile i Tea Pleić (8.mj i Ena Auer). Marjanovke su dominirale i u kadetskoj konkurenciji gdje je uz ekipno zlato (240.393) Tonka Višić i pobjednica Kupa (60.998), drugo mjesto zauzela je Rita Rosandić( u ekipi još bileMarta Lozančić 5.mj: Petra Šarić 12 mj , i Anđela Elez 17.mj)  Ekipa mlađih kadetkinja zauzela je drugo mjesto (236.561) Nika Perović je drugoplasirana u Kupu; (ekipu su još Petra Kaliterna 15.mj, Hanna Vetma 16.mj, Petra Bilonić 17.mj, Lena Matić 20.mj, i Tamara Šarić 21.mj)

U konkurenciji juniorki nastupile su: Sara Vlah 4.mjesto i Lorelai Grgurinović 8.mj.

Čestitamo osvajačima medalja i svim  našim gimnastičarkama i posebno Lovri